Welkom in De Poort
De Poort, Sonseindestraat 6A, is een volledig nieuwe vakantiewoning gelegen in Velzeke- Ruddershove, een deelgemeente van Zottegem. Zottegem is gekend als de Egmontstad en ook als "de Poort van de Vlaamse Ardennen". Dit is dan meteen de eerste verwijzing naar onze naamskeuze.
De tweede verwijzing heeft te maken met de vroegere functie van het gebouw. De Poort was de plaats waar groenten - en fruitsoorten verhandeld werden.
Vakantiewoning De Poort biedt door haar ideale ligging de keuze tussen het vlakke Scheldeland, de Leie- en Denderstreek of de magnifieke glooiingen van de Vlaamse Ardennen en de Zwalmstreek.
De Poort is grotendeels door de eigenaar zelf gerenoveerd. Enkel het betonnen skelet en drie buitenmuren zijn blijven staan, al de rest is vernieuwd. De Poort is met andere woorden gerenoveerd met een ziel. Ze voldoet aan alle moderne eisen in verband met brandveiligheid, ventilatie en isolatie en het is de uitvalsbasis bij uitstek voor families, vriendengroepen, collega's, bedrijven om samen in alle rust de tijd van je leven te beleven.

CLUBLOKAAL

Café Den Engel

Genste Steenweg 137

9620 Zottegem

WORD LID

Zin in enkele proefritten met onze club?

Je kan tot driemaal vrijblijvend meefietsen.

Contact:

Dirk Ribbens (voorzitter)

wtcvelzeke@hotmail.com

RITTEN

Elke zondagmorgen

Start om 8u00 aan clublokaal Den Engel

(in maart start om 8u30)